top of page

Sirsnīgas sarunas ar grāmatvežiem - 2.saruna

Draugi, kolēģi, klienti un jebkurš interesents - esam klāt ar 2.sarunu no cikla Sirsnīgas sarunas ar grāmatvežiem. Šajā reizē mūsu saruna ir ar Līgu Alberliņu - grāmatvedi, lektori, ļoti interesantu, aktīvu un apburošu personību!


Gribam piebilst, ka esam atbildīgi, un mūsu saruna notika laikā, kad epidemioloģiskās prasības to atļāva, kā arī ievērojām visus nepieciešamos pasākumus.


Kas ir Līga Alberliņa - pirmkārt, mūsu izglītības iestādes pasniedzēja! Līga ir superīga pasniedzēja, ko ļoti augstu vērtē visi mūsu kursanti un arī mēs. Līga ir arī SIA Bruto7 valdes locekle un grāmatvede ar vairāk kā 15 gadu stāžu. Līgas hobiji un aizraušanās ir ļoti daudzpusīgas un interesantas - Līgai patīk pārgājieni, viņa glezno un spēlē teātri un joprojām meklē savu sapņu darbu, ko vēlētos saukt arī par hobiju!


Līgas ieteikums jebkuram, kas uzsāk kādu jaunu lietu - jautā, jautā tik ilgi un tik daudz, kamēr saproti visu līdz pēdējam sīkumam. Manuprāt, ļoti vērtīgs padoms! Un noderīgs ne tikai tad, kad uzsāc ko jaunu, bet jebkurā situācijā, kur radusies kaut neliela neskaidrība.

Būsim priecīgi un pateicīgi, ja izteiksiet savu viedokli par šo mūsu iniciatīvu - sarunām ar grāmatvežiem. Un, ja vēlies būt viens no sarunu dalībniekiem, nekautrējies un raksti mums uz e-pastu: inga.pumpure@gmail.com


Aktualitātes par mūsu kursiem, semināriem, Grāmatvežu klubiņa tikšanās reizēm var uzzināt arī mūsu FB lapā šeit.



30 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page