top of page

Sāksim 2024.gadu ar jaunumiem!


Ar lielu pateicību pavadu šo 2023.gadu! Par ko pateikties vienmēr ir:

  • par to, ka šis gads deva daudzas mācības;

  • par to, ka bija skaisti iedvesmas brīži;

  • par to, ka bija iespēja pieņemt dažādus lēmumus;

  • par to, ka mums ir tik kolosāli klienti un sadarbības partneri;

  • par to, ka mums ir vis-vis-vislabākās pasniedzējas;

  • par to, ka mēs joprojām esam!


Jā, ne viss ir gājis gludi, bet ne jau par to, kas neizdodas, jārunā gada beigās, vai ne? Mēs esam šo gadu izturējuši, jo vienmēr saglabājām veselīgu optimismu, vienmēr centāmies saskatīt iespējas, vienmēr turējāmies kopā.


Es allaž esmu bijusi par klātieni un klātienes apmācībām grāmatvedībā. Iepriekšējie daži gadi mūs pamatīgi sapurināja, iemācīja būt elastīgiem it visā, arī šajā mācību nodrošināšanas ceļā. Biznesa komplekss nav izņēmums - ejam līdzi laikam un pieprasījumam!


Ko mēģinu pateikt? Esam pieņēmuši mums ne visai vieglu lēmumu - mēs pārejam tikai un vienīgi uz Tālmācību! Kāpēc šāds lēmums?


Pēdējos 3 gadus centos turēt fokusu uz to, ka viss ir pagaidām, ka viss mainīsies tad, kad beigsies visādas globālās negācijas. Ziniet, nekas vairs nebūs kā bija! Tad nu gan pateicu ko jaunu, ne? Jā, nākas skatīties patiesībai acīs - pasaule ir mainījusies, mēs esam mainījušies un arī mūsu paradumi! Arvien mazāk un mazāk mums jautā grāmatvedības kursus klātienē. Un, attiecīgi arvien vairāk pieprasījums ir tieši Tālmācības apmācībām.


Tad nu, pirmais solis bija attiekties no tik lielām telpām, kā mums bija nepieciešams pirms covida. Tas nu ir izdarīts! Esam tepat, Brīvības gatvē 223, bet samazinātā variantā.

Otrais solis bija atteikties no klātienes grupām. Tas arī ir darīts - janvārī mācības pabeidz mūsu pēdējā klātienes grupa Uzņēmumu grāmatvedība.

Trešais solis - pārslēgteis tikai uz Tālmācības mācību procesa nodrošināšanu.


Mūsu pasniedzēju kolektīvs tagad strādās attālināti - mūs visus varēsiet "sastapt" Biznesa kompleksa e-mācību vidē https://e.biznesakomplekss.lv/


Atgādināšu, ko nozīmē Tālmācība pie mums Biznesa kompleksā:

  • viss mācību process ir patstāvīgs - jūs mācāties paši sev ērtā laikā un vietā - bez šaubām, tas ir lielākais pluss mācībām Tālmācībā!

  • kad noslēdzat ar mums mācību līgumu, jums tiek piešķirta piekļuve mūsu mācību sistēmai;

  • sistēmā ir mācību materiāls, sakārtots secīgi pa tēmām - teorētiskais materiāls + īsi video rullīši par tēmām + pārbaudes darbi + online konsultācijas + JAUNUMS jaunajā gadā Online lekcijas + Bonusā ieraksti no klātienes lekcijām par dažādām svarīgām tēmām;

  • mēs vēlamies saglabāt saikni ar kursantiem, tāpēc esam pievienojuši šīs online lekcijas, kuras būs konkrētos laikos, par konkrētām tēmām, kuras iepriekš būs zināmas(kursantiem sistēmā tiek ziņoti jaunumi);

  • jebkurā laikā kursanti var rakstīt jautājumus, vēstules, komentārus pasniedzējam;

  • vienmēr var un vajag mums piezvanīt, ja ir kādi "sastrēgumi" mācību procesā!


Mēs esam optimistiski noskaņoti, ka uzlabojumi Tālmācībā sniegs labākus rezultātus, mācību process būs vieglāks un saprotamāks, kā arī, saglabājot saikni ar pasniedzējiem, kursantiem būs sajūta, ka esam kopā ar viņiem, kaut arī attālināti.


Lai mums visiem radošs, patīkamiem pārsteigumiem bagāts, iedvesmojošs un darbīgs Jaunais 2024.gads!


56 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page