top of page

Jaunais 2022. - kā to sagaidīsi?

Parasti pēdējā gada dienā runā par to, kas paveikts, piedzīvots un sasniegts pagājušajā gadā. Par to vēl paspēsim parunāt! Šoreiz vēlos parunāt par to, kas būs - kā sagaidīsim Jauno 2022.gadu!

Es katru gadu rakstu vēstulīti uz sarkana papīra Jaunajam gadam - rakstu to, kas man būs, ko sasniegšu, kur būšu, ar ko kopā būšu! Tas ir mans ikgadējais mērķu un sapņu plāns. Šogad, papildus manai vēstulītei, uztapa Jaunā gada kolāža! Tas bija kas jauns man, lai cik nešķistu neticami maniem draugiem, paziņām, to tiešām darīju pirmo reizi! Man patīk rezultāts :)


Man apkārt esošie cilvēki lielākā daļa ir tendēti uz mērķu sasniegšanu, plānošanu un pats galvenais - sapņošanu! Jo, vismaz man, tie lielākie un sirdij tuvākie mērķi ir radušies no maniem sapņiem! Es jau no pašas bērnības sapņoju par dažādām lietām, kas man būs, kad izaugšu liela. Sapņoju par vietām, ko kādreiz apmeklēšu, sapņoju par skaistām kleitām un saskaņotiem aksesuāriem, sapņoju par to, ka būšu pamanāma, nevis pelēka pele. Nu ko, lielākā daļa manu sapņu ir piepildījušies, jo es uz tiem gāju mērķtiecīgi!


Kā Tu plāno SAVU Jauno gadu? Veido sapņu kartes? Zīmē savu sapni un liec uz ledusskapja? Ej pie zvaigžņu tulka? Varbūt zīlē kafijas biezumos? Kā Tev izdodas piepildīt savus sapņus? Vai Tev ir nosprausti tālejoši mērķi? Kāpēc jautāju? Jo, kaut mazliet, iespējams, varu palīdzēt! :)


Vairākus veidus es jau minēju, bet ir daudz un dažādi veidi:

  • sapņu/mērķu vēstulīte - to gan jāraksta pareizā formā! Ja rakstīsi - ES GRIBU - tad tik vien būs, kā gribēsi... :) Raksti formā, ka Tev jau tas ir! Piemēram, ja rakstīsi - gribu būt bagāta/s! Maz ticams, ka kaut kur Visumā sapratīs Tavu vēlmi! Bet, ja rakstīsi, ka Tu 2022.gada janvārī saņem algas pielikumu 30% apmērā - to jau skaidri var saprast! :)

  • kolāža - vispirms izsapņo savu nākamo gadu! Iedomājies, ko esi jau sasniedzis, kā to esi izdarījis, kas Tev palīdzēja to izdarīt...ieraugi to visu sev acu priekšā līdz sīkumiem! Un tad ņem palīgā žurnālus, bukletus, piedāvājumu katalogus, lai atrastu vizuālos materiālus savai kolāžai. Atkal, esi prātīgs/a, ko vēlies, jo vēlēšanās piepildās! ;)

  • es pēdējā gada laikā esmu ļoti daudz sev "uzzīmējusi"- ir vēl viens fantastisks veids plānot savu nākotni - neirografika! Tur gan vajadzēs arī palīdzību - neirogrāfa palīdzību, bet rezultāti ir fantastiski!

  • var vienkārši rakstīt sarakstu ar saviem mērķiem un sapņiem, ko vēlies piepildīt. Bet tiešām raksti - tas, kas uzrakstīts ar roku, ir vēl spēcīgāks par domām!

Tā jau var turpināt daudz un dikti. Ceru, ka kaut viens no maniem ieteikumiem Tev iepatikās un to vari izmantot! Lai mums visiem darbīgs, iedvesmas pilns, iespējām bagāts gads! Lai piepildās mūsu kvēlākās vēlmes, lielākie sapņi un lai nekad nepiekūstam sapņot un piepildīt sapņus!


Tiekamies Jaunajā 2022.gadā!

Recent Posts

See All
bottom of page